Populära Hövding 3.0

Populära Hövding 3.0

Hövding 3.0 är en innovativ och uppmärksammad cykelhjälm som har fått mycket uppmärksamhet och popularitet inom cykelvärlden. Vad som gör Hövding 3.0 unik är att den inte ser ut som en traditionell hjälm. Istället är den designad som en krage som du bär runt din nacke.

Denna "osynliga" hjälm har några av följande funktioner och fördelar:

  • Airbag-teknologi: Hövding 3.0 är utrustad med avancerad airbag-teknologi. Inuti kragelementet finns en airbag som aktiveras vid en krasch eller olycka. Detta ger ett extra skydd för huvudet.

  • Stötupptäckande sensorer: Cykelhjälmen är försedd med inbyggda sensorer som kan känna av onormala rörelser och accelerationer. Om en krasch detekteras blåses airbagen upp på en bråkdels sekund och skyddar huvudet.

  • Lätt och bekväm: Hövding 3.0 är lätt och bekväm att bära runt nacken. Den är också justerbar för att passa olika storlekar och har en mjuk, tvättbar krage.

  • Lång batteritid: Cykelhjälmen har ett inbyggt laddningsbart batteri som ger lång batteritid. Det behöver laddas ungefär var 15:e timme användning.

  • Stilsäker design: Hövding 3.0 har utformats med en modern och stilren estetik som passar både casual- och cykelklädsel.

Hövding 3.0 har blivit en populär hjälmval bland cyklister som värdesätter säkerhet och teknologi. Den är särskilt populär i städer där cykling är ett vanligt transportmedel och där cykelsäkerhet är viktig.

Köp hövding här

Viktigt:

Men tänk på att inte använda Hövding till något annat än vanlig cykling. Med vanlig cykling menar jag en lugn och fin från A till B cykling på en traditionell standardcykel. Använd därför inte Hövding hjälmen till att cykla något aggressivare så som mountainbike i stötig terräng. Det är trots allt en airbag som utlöses genom komplicerade algoritmer som räknar ut om du råkar ut för en kollision eller inte.

Mountainbike24.se

Det kan vara en lång resa tills man hittar det man är ute efter. När man handlar på nätet så har man ett stort utbud att välja på, och allt väldigt nära till hands. Vi tycker att det ska vara enkelt och man ska inte betala för mycket.

© Mountainbike24.se 2024